OM LAVINDE COPENHAGEN

LAVINDE COPENHAGEN er resultatet af et både privat og professionelt partnerskab mellem Cecilie Svendsen Vinde og Fillip Løwén Nielsen. Idéen opstod i 2015, fordi parret, selvfølgelig særligt Cecilie, selv manglede det, som LAVINDE COPENHAGEN i dag fremstiller: Eksklusive skønhedsprodukter af de reneste råvarer – til en pris, hvor de fleste kan være med.

PRISVINDENDE PRODUKTER

Vores mascaraer bliver fremstillet i Italien, og vi har en finger med i hele processen lige fra udvælgelsen af råvarer til farven på emballagen. På den måde sikrer vi os, at alle LAVINDE COPENHAGENs produkter er lavet med de reneste råvarer i den højeste kvalitet. Du vil også altid kunne finde mindst tre aktive ingredienser i vores skønhedsserie, der styrker og plejer, så vores mascaraer giver dig fx ikke kun smukke vipper, men sørger også for, at de ikke tørrer ud. Og du behøver ikke kun at tage vores ord for det – i foråret 2018 vandt LAVINDE COPENHAGEN nemlig årets Care & Protect pris ved Danish Beauty Awards.

ALLERGIVENLIG KOSMETIK

LAVINDE COPENHAGEN ønsker, at så mange som muligt kan få glæde af vores skønhedsprodukter, og der er derfor ikke parfume eller andre allergifremkaldende ingredienser i LAVINDE COPENHAGENs serie af Mascara. Så har du sart hud eller allergi, er du gravid, eller vil du bare gerne beskytte dig selv mod unødig kemi, kan du trygt bruge vores kosmetik som altid vil have, Den Blå Krans. Vi er endda det første brand i verden, som har mascaraer, der har fået Den Blå Krans fra Astma-Allergi Danmark – det er din garanti for, at LAVINDE COPENHAGEN tager kemi og allergi alvorligt

EKSKLUSIV OPLEVELSE

Vi er allergivenlige, ja, men bestemt ikke kedelige. Vi gemmer os ikke på skønhedshylden, men står side om side og glitrer i guld sammen med de dyreste designermærker – selvom vi koster det halve. LAVINDE COPENHAGEN er nemlig luksus fra inderst til yderst, og den eksklusive oplevelse starter for os allerede ved emballagen, hvor vi har kælet for selv den mindste detalje for at forkæle dig.

PSST!

Måske kan du genkende vores skønne produkter og tænker ‘Hov, hed I ikke noget andet før?’ Den er god nok. Vi startede som LØWÉN, men oplevede hurtigt stor interesse fra udlandet, så vi valgte at skifte til det mere internationalt klingende LAVINDE COPENHAGEN. Navnet har stadig dansk islæt, produkterne er de samme, ambitionerne er blot endnu større. Vores logo, den lille spire, er i den grad sigende for vores historie. Vi startede som et lille frø, der hurtigt begyndte at spire og nu blomstrer i fuldt flor, mens vi hele tiden føjer flere produkter og lande til vores buket..